Salarisadministratie

De huidige ontwikkelingen in de zorg maken een transparante HR-dienstverlening en salarisadministratie noodzakelijk. Cure4 heeft de juiste professionals die een meerwaarde voor uw administratie creëren.

Kennis van wet- en regelgeving

Het blijft een dynamisch, kennisintensief vakgebied waar fouten kostbaar zijn en fiscale mogelijkheden vooral benut moet worden. De professionals van Cure4 hebben veel kennis van de financiële én fiscale wet- en regelgeving in de zorg. Hierdoor kunnen wij de laatste ontwikkelingen, procedures en CAO’s deskundig en snel in uw administratie implementeren en uw medewerkers goed ondersteunen en adviseren.

Implementatie en optimalisatie van uw AFAS

Cure4 is AFAS expert voor de zorg. Wij implementeren en optimaliseren AFAS Software specifiek voor de zorgsector waarin u actief bent. Van GGZ tot aan langdurige zorg; met Cure4 weet u zeker dat uw salarisadministratie in AFAS juist en professioneel wordt geïmplementeerd en geoptimaliseerd. Benieuwd naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van AFAS? Bezoek onze speciale AFAS website voor meer informatie. www.profitindezorg.nl

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ook onze uitlegvideo.