Financiële administratie

Cure4 biedt optimale ondersteuning van uw financieel-administratieve processen en zorgen ervoor dat u de financiën van uw zorginstelling op orde heeft.

Juiste partner

Cure4 zorgt voor de juiste ondersteuning van uw administratieve werkzaamheden. Van het opzetten en inrichten van uw financiële administratie, het ondersteunen van uw boekhouding, tot en met uw debiteurenadministratie. Onze professionals zijn expert op het gebied van facturatie, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, salarisadministratie, jaarrekening en analyses en controlling in de zorg.

Door onze kennis van de zorgbekostiging én de financiële en fiscale wet- en regelgeving in de zorg nemen we snel en deskundig uw financiële administratie voor u uit handen. Dat doen we zoals u dat wenst; ondersteuning op locatie, co-sourcing of outsourcing.

Professionals voor elke vraagstuk

Heeft u op korte termijn goede ondersteuning nodig of zoekt u tijdelijke vervanging? Cure4 levert ervaren experts die op locatie ondersteuning bieden bij de financiële en administratieve processen in uw organisatie. Van HEAD tot administratief medewerker.

Van alle zorgmarkten thuis

Cure4 beschikt over ervaren administratief medewerkers, financieel managers en financial controllers die alle ins en outs kennen van de zorgsector. We beheersen de verschillende bekostigingsmogelijkheden (DBC, DOT, ZZP, OVP, OP) en kennen de wet- en regelgeving voor de jaarrekening in de zorg.

Wilt u meer weten over Financiële Administratie in de zorg?
Stel uw vraag dan direct aan mij.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht