Branche: Ziekenhuiszorg

Cure4 heeft een mooie trackrecord in de ziekenhuiszorg. Op een transparante wijze zorgen wij voor meer grip op en transparantie in uw financiële zaken. 

Specialist in de Ziekenhuiszorg

Met de invoering van de DBC in Nederland en gedeeltelijk openbreken van de traditionele zorgmarkt, zijn er diverse Zelfstandigbehandelcentra (ZBC’s) ontstaan. Van echt kleine initiatieven tot hele ketens. Goede bedrijfsvoering is hierbij de sleutel tot het succes gebleken, de markt heeft een enorme groei doorgemaakt.

Wet- en regelgeving experts

De genoemde doorontwikkelingen brengen ook veel procesmatige veranderingen met zich mee, in declaratiestandaarden, stuurinformatie maar ook in strategie en profileringsvraagstukken. Om de huidige doorontwikkeling in de ziekenhuiszorg  juist, tijdig en volledig te implementeren is co- en outsourcing een zeer geschikte dienst. Een goede bedrijfsvoering in de ziekenhuiszorg is van essentieel belang.

Gezonde bedrijfsvoering

Gezonde bedrijfsvoering is ook het thema wat wij graag inzetten bij onze ziekenhuis klanten (van ZBC tot ziekenhuis). Als het nu gaat om advisering of het voeren van een financiële administratie wij zoeken samen met u naar deze meest optimale vorm voor u en uw organisatie.

Bekijk onze andere Cure diensten hier.