Branche: VVT

Voor adequaat financieel inzicht, een strakke planning en control cyclus en professionals die de VVT begrijpen, is Cure4 dé geschikte partner. Onze professionals zijn financiële expers in de zorg met kennis van de laatste ontwikkelingen in de markt en van de (fiscale) wet- en regelgeving.

Specialist in de VVT

De VVT markt is volop in beweging, met name de laatste paar jaar komen de veranderingen in hoog tempo op deze sector af. Thema’s als scheiden van wonen en zorg, GRZ, transities WMO en ZVW spelen hier een belangrijke rol in.

De genoemde veranderingen brengen ook veel procesmatige veranderingen met zich mee, bijvoorbeeld in de declaratiestandaarden AW 319/320, Vektis en gemeentelijke standaarden. Maar ook de inrichting van uw management informatie voor intern en extern gebruik richting zorgkantoor en verzekeraars.

Cure4 juiste partner in de VVT

Cure4 heeft ruime ervaring in de VVT, wij maken op transparante wijze uw financiële zaken inzichtelijk. Samen met u spelen wij in op alle veranderingen die nog komen gaan, zonder daarbij de grip te verliezen.

Gezonde bedrijfsvoering

Gezonde bedrijfsvoering is tevens het thema wat wij graag inzetten bij onze VVT klanten.Of het nu gaat om advisering of het voeren van een financiële administratie wij zoeken samen met u naar deze meest optimale vorm voor uw organisatie.

Wilt u meer weten over onze diensten in de VVT? Bekijk dan ons Care aanbod hier of neem vrijblijvend contact met ons op.