Administratie in de zorg

Cure4 is de juiste partner

Cure4 is specialist in het beheren van administraties in diverse zorgbranches. Van VVT en GGZ tot aan ziekenhuizen en ZBC’s.

Aan de hand van onze Schijf van 4 methode kunnen wij uw administratie optimaliseren en (her)inrichten naar uw wensen en behoeften. Zowel van uw totale financiële proces als een aantal deelprocessen. Het is tevens mogelijk om volledig of gedeeltelijk uw administratie(s) uit handen nemen. 


 De Schijf van 4

Schijf van 4 Cure4

De diensten van ons administratiekantoor zijn gebaseerd op de principes van onze Schijf van 4. Dit is een methodiek waarbij onze diensten aansluiten op de vier elementen van administratie voeren in de zorg. Per element bieden wij slimme oplossingen die vooral bijdragen aan procesoptimalisatie, kostenreductie en focus in uw organisatie.


Zorgadministratie Cure4

Cure4 verzorgt uw volledige zorgadministratie. Wij beheren uw berichtenverkeer, declaraties en indicaties. Denk hierbij aan AZR-berichtenverkeer, Vecozo, DBC, stamgegevens, contractbeheer, zorgproducten, rapportages, zorgplannen, etc.

Lees meer over zorgadministratie


Financiële administratie Cure4

Cure4 biedt optimale ondersteuning van uw financieel-administratieve processen en zorgen ervoor dat u de financiën van uw zorginstelling op orde heeft. Door onze kennis van de zorgbekostiging én de financiële en fiscale wet- en regelgeving in de zorg nemen we snel en deskundig uw financiële administratie voor u uit handen. Dat doen we zoals u dat wenst; ondersteuning op locatie, co-sourcing of outsourcing.

Lees meer over financiële administratie


Salarisadministratie Cure4

De huidige ontwikkelingen in de zorg maken een transparante HR-dienstverlening en salarisadministratie noodzakelijk. Het blijft een dynamisch, kennisintensief vakgebied waar fouten kostbaar zijn en fiscale mogelijkheden vooral benut moet worden. Wij kunnen de laatste ontwikkelingen, procedures en CAO’s deskundig en snel in uw administratie implementeren en uw medewerkers goed ondersteunen en adviseren.

Lees meer over salarisadministratie & HRM


Business control cure4

Het belang van goede sturing neemt sterk toe en daarmee ook de vraag naar juiste managementinformatie. Cure4 beschikt over ervaren business controllers die u helpen u bij het produceren van betrouwbare management-informatie die precies aansluit bij uw informatiebehoefte. Ook begeleiden we u bij het correct analyseren en controleren van de gegevens.

Lees meer over analyse en controlling